herkez buraya gıcık olduğu şeyleri yazıp rahatlasın
mesela ben bir dalgıç olarak senelerce regulatörü(ağza takılan nefes almaya yarayan cihaz) ağzımda su altında yada üstünde takılı tuttum ama onlan konuşmaya çalışınca "kalbim ton" reklamındaki dalgıç gibi metalik ve robota benzer bir ses çıkaramadım ... ben mi eksiğim bu konuda adamlarmı saçmalamış
şu motoru bir satsam artık bende endurotour motor alacam:)))
bir sürü gıcık olduğum konu var ama en başta geleni, yasak olmasına rağmen arabalarının orasına burasına Türk bayrağını takıp kurallara aldırış etmeden dolaşan "vatansever gençler" ve bunlara aldırış etmeyen (ve hatta muhtemelen içinden:"ne sıkı çocuklar"diyen) trafik polisleri...
Mehmet, bu başlığı açtığın için çook teşekkürler hepimizin içini dökmeye ihtiyacı varmış...
benim ilk aklıma gelenler Türkçe'yi kullanmak ile ilgili:
ŞARJ a --> şarZ diyenlere KADIN kelimesini GÜYA kibarlık yapıp kullanmayan ve yerine BAYAN diyenlere
[[ ki bu kelime Türkçede kullanılmaz - yabancı dilden alıntıdır ve sadece eskiden ZARF üstüne yazmak için kullanılırdı şimdi yanlış olarak her KADIN kelimesi yerine kullanılıyor - ve ERKEK - BAYAN diyenler yanlış yapıyor bu; ERKEK-KADINdır, BAY-BAYANdır. ERKEK- KADIN oranıdır.. ERKEK - KADIN tuvaletidir...
Lütfen BAYAN kelimesini kullanmayın arkadaşlar. KADINLAR buna sinir olur...]]
bazen espri olsun diye herkeŞ yazıyorum, sadece espridir.. bir de konuşurken LAYLON derim bu da NAYLONdur, ve yine espridir!
Binnur ÖZMEN + KIZIM + FINDIK__________A RH +_________0532 - 347 19 10 Rujumu da sürerim, motora da binerim!_________________Suzuki Burgman 400