arkadaslar, kask icinde telsiz nasil kullanirim? mevcut kulakligim ile sadece dinleyici durumundayim, ptt butonu gidona baglanan bi kulakligim vardi, burdan bi motorlu polis arkadasa verdim, simdi bi cozum bulmaya calsiyorum.
midland 445 telsiz varmis (tr de yokmus sanirsam) kendinden bluetoothlu, bagla scala veya interphone una bak dalgana..ama o telsiz hem yok hem pahali, zaten benim telsizim de mevcut.
Ben motosiklet kullanırken hiç böyle şeyler duymak istemiyorum . Sadece sürüs keyfi ,çevreyi gözlemlemenin keyfi yetiyor , telsiz ,telefon vb .bence boş şeyler , Tez zamanda vazgeçilmeli
Saglıcakla kalın , Ahmet BATUR Varadero 06 0533 239 28 15
bu konuda sevgili Kaya arkadaşımız da baya tecrubeli sanırım ancak ben bir tecrubemi paylaşayım ... eski gazeteden cıkma bir set pmr telsizim vardı elektronikciye gittim cok kolay bulunabilen dugme buldum ve onları kablo ile telsizlere baglattım, ara jackler var tabi... sonra cep telefonu icin yapılmış mikrofon ve kulaklık buldum telsize uyacak düşük hızlarda sorun cıkarmadı ama ... heheh 50 km den sonr bayağı zordu duyabilmek ...
bu işte nekadar ekmek okadar kofte .. pahalı olan lar iyi sonuc veriyor ... ama ben yaptım kimseye para vermedim demek istersem .. performansı da okadar oluyor ...