Gönderen
|
Konu: PERŞEMBE MODA ÇAY BAHÇESİ TOPLANTI (Okunma Sayısı 115 defa)
|
ahmet.batur
YK Başkanı
Newbie
Ruh Halim:
|
Sevgili arkadaşar , Bu perşembe (06.08.2024 ), MODA çay bahçesinde ,Sosyal Toplantımız Yapılacaktır. 18,30-19,00 civarı toplanmaya başlarız , Denize karşı, püfür püfür esen rüzgar eşliğinde ,çay içip ,sohbet etmek isteyenler buyursunlar .
|
Saglıcakla kalın , Ahmet BATUR Varadero 06 0533 239 28 15
|
|
|
binnur.ozmen
Jr. Member
Mutluluklar paylaştıkça çoğalır, üzüntüler azalır.
Ruh Halim:
|
yeni üye adayımız İnci ile gelmeyi planlıyoruz.. .
|
Binnur ÖZMEN + KIZIM + FINDIK__________A RH +_________0532 - 347 19 10 Rujumu da sürerim, motora da binerim!_________________Suzuki Burgman 400
|
|
|
osman.ahunbay
Newbie
Ruh Halim:
|
Moda'ya kadar gitmişken Koço'da rakı-balık yapsak
|
Osman Ahunbay - 211 Transalp 2006 0532.212 10 42
|
|
|
attila.bayer
Newbie
Ruh Halim:
|
Bu aksam muhakkak geliyorum ,anlatacak çok şeyim var , Dün akşam Daytona cafe de evaların toplantısına katıldım acayip muhabbetler var , Maçı dahi ekiyorum sırf sizleri görmek için .
|
Attila Bayer Ist.RT 1150 0532.4475799
|
|
|
altug.arca
Newbie
Ruh Halim:
|
kısmet ise bende geleceğim
|
|
|
|
ahmet.batur
YK Başkanı
Newbie
Ruh Halim:
|
Küçük kızım Ece Açelya ile geleceğiz .
|
Saglıcakla kalın , Ahmet BATUR Varadero 06 0533 239 28 15
|
|
|
safak.honca
Administrator
Newbie
Ruh Halim:
|
bu moda sahile nasıl gelirim 2 köprü veya birinci köprü hangii kolaysa bir tarif alabilirmiyim...
giden biri varsa buluşabilirizde şuan ikitellideyim ben
|
Kederini sev-belki seninki en iyisidir Şafak Honca (kazurat) Msn: safak@honca.netGsm: 0 533 765 10 46 www.facebook.com/kazurat
|
|
|
Armagan ALBAYRAK
Newbie
GS ten başka motor, siyahtan başka renk tanımam ;)
Ruh Halim:
|
Birinci Köprü daha yakın, Kızıltoprak'tan Kadıkoy- Bahariye'ye devam et, oradan da Moda işaretlerini takip et, Moda da yol çatal olur, sağdan devam et, yolun bittiği yerde Çay bahçeleri var, orasıdır.
|
Armağan ALBAYRAK R 1150 GSA - ISTANBUL 532 508 93 23
|
|
|
binnur.ozmen
Jr. Member
Mutluluklar paylaştıkça çoğalır, üzüntüler azalır.
Ruh Halim:
|
ekteki fotoda numaralara bakarsan:
1 -- 1. koprüden çık, dümdüz git, hiç bir yere sapma... 2 -- Fenerbahçe stadını görünce sondan bir önce SAĞA KADIKÖY yazısından çık 3 -- Camiinin oradan SOLA dön 4 -- Altıyoldan İskeleye devam et 5 -- İskeleye gelince sola dönüp MODA levhalarını takip et.. 6 -- yukarı çıktıktan sonra en sondan SOLA dön ve moda caddesine çık.. 7 -- Moda caddesine gelince SAĞA dön.. 8 -- köşede DONDURMACIDAN SAĞA dön, oralar moda çay bahçeleri
Doğru yeri mi tarif ettim
|
Binnur ÖZMEN + KIZIM + FINDIK__________A RH +_________0532 - 347 19 10 Rujumu da sürerim, motora da binerim!_________________Suzuki Burgman 400
|
|
|
|
|