kemal.berker
Newbie
Ruh Halim:
|
Son festivalin koordinatörü olarak festival ile ilgili başlık açayım dedim.
Vakit buldukça bu yıl ki koordinasyonu gerçekleştirirken yaladıklarımı ve fotoğrafları buradan paylaşmaya çalışacağım.
Şimdiden gelecek yılın koordinatörüne hayırlı olsun dileklerimi iletirim.
|
Kemal Berker 34 BU 190 11XX GS İstanbul
|
|
|
Armagan ALBAYRAK
Newbie
GS ten başka motor, siyahtan başka renk tanımam ;)
Ruh Halim:
|
Kemal,
2009 festivalinde göstermiş olduğun güzel ve başarılı çalışmalarından dolayı şahsen teşekkür ederim. Sana yardımcı olan arkadaşlara da ayrıca teşekkürler, çok keyifli bir organizasyondu.
|
Armağan ALBAYRAK R 1150 GSA - ISTANBUL 532 508 93 23
|
|
|
burcinhan.dogan
Newbie
Ruh Halim:
|
Kemal abi benim en çok eğlendiğim festival bu senekiydi. Ellerine sağlık, şahane bir iş çıkardın.
|
|
|
|
ercan.yüksel
Sayman
Newbie
Ruh Halim:
|
Kemal'in konserde sahne önündeki performansını görmeyenler çok şey kaçırmıştır. seyredemeyenler seneye önlerden yer kapsın.
|
|
|
|
Armagan ALBAYRAK
Newbie
GS ten başka motor, siyahtan başka renk tanımam ;)
Ruh Halim:
|
Kemal'in konserde sahne önündeki performansını görmeyenler çok şey kaçırmıştır. seyredemeyenler seneye önlerden yer kapsın.
ulen seneyede öyle hard- heavy rock olacaksa ona göre düşünelim şu festivali, şanslıymışım ki Cumadan gelmemişim festivale Kendinden geçmesi normaldir Kemal'in sorumluluk patlaması yaşamıştır
|
Armağan ALBAYRAK R 1150 GSA - ISTANBUL 532 508 93 23
|
|
|
kubilay.alpaslan
Newbie
Ruh Halim:
|
Gösterilen özverili çalışma sonucunda güzel bir festival daha ortaya çıktı. Başta Kemal olmak üzere tüm emeği geçenlere çok teşekkür ederim. Kızım ve eşim ilk kez "motosiklet festivaliyle" ve "çadırda konaklamayla" tanıştılar. Sorunsuz ve harika bir deneyimdi. ......Sanırım ikinci akşamdı. Turgay Abi'nin barının önünde muhabbet çok koyulaşmıştı. Anlatılan bir hikayeye ( modifiye kırmızı başlıklı kız hikayesi) öyle çok güldük ki, benim gözlerimden yaş geldi. Böyle anları tekrar yaşamak için 2009 Festivalini sabırsızlıkla bekliyorum... Aklımda kalan tek olumsuzluk, gece saat 03.30'daki " biraz dinlenelim, tekar çalmaya devam ederiz " anonsuydu. Allahtan dönmediler
|
|
|
|
safak.honca
Administrator
Newbie
Ruh Halim:
|
hehehe çok iyi bir tespit.... bende "ayn ceyn may hart" diye yarıldıkları videolar var... İstanbula dönetim yüklicem
|
Kederini sev-belki seninki en iyisidir Şafak Honca (kazurat) Msn: safak@honca.netGsm: 0 533 765 10 46 www.facebook.com/kazurat
|
|
|
kemal.berker
Newbie
Ruh Halim:
|
Elimizden geleni yaptık,tabi festival koord. olarak teşekkürleri ben alıyorum ancak bu çalışmanın ardında bir dolu arkadaşımızın emekleri var. İyi niyet ve teşekkürlerinizi alıp , hepsine buradan dağıtmış olayım.
Bende çok eğlendim. (zaten tespitleri var )
Umarım seneye çok daha güzel bir festivalde buluşuruz.
Hepinize tekrar teşekkürler.
|
Kemal Berker 34 BU 190 11XX GS İstanbul
|
|
|
ahmet.batur
YK Başkanı
Newbie
Ruh Halim:
|
Kemal öncelikle sana ve Turgay 'a ve özveri ile çalışıp emek sarfeden tüm arkadaşlarımıza çok teşekkürler , EMOK gene çok güzel bir festivale imza attı . Festivali bu kampımızda enine boyuna masaya yatırıp konusacagız , Eger gelmez isen arkandan konusacagız ,söyleyeyim , Şaka bir yana daha önceden etmiştim ama gene edeyim TEŞEKKÜRLER
|
Saglıcakla kalın , Ahmet BATUR Varadero 06 0533 239 28 15
|
|
|
sahin.naci.sair
Newbie
Ruh Halim:
|
Festival'e ait resimleri buraya mı koyuyorduk?
|
Şahin N.ŞAİR www.sairsigorta.com 0532 615 99 14 0216 651 92 25
|
|
|
binnur.ozmen
Jr. Member
Mutluluklar paylaştıkça çoğalır, üzüntüler azalır.
Ruh Halim:
|
BENCE FOTOGRAFLAR ALBUM adı altında başka forumda olsun ve SADECE FOTOGRAF konsun, yorumlar yazılar yine buraya yazılsın...
yazılar arasında fotograflara ulasmak pek iyi olmuyor...
normalde FORUM sistemlerine ek bir parça-modül daha konuyor ve ALBUM yapabiliniyor, bunu YIL ve AKTIVITE bazında alt folderlar yapmak mümkün.. böylece derli toplu oluyor, ulaşım kolay oluyor..
bakalım sevgili Adminimiz, Şafak'ımız bu konuda ne diyecek
|
Binnur ÖZMEN + KIZIM + FINDIK__________A RH +_________0532 - 347 19 10 Rujumu da sürerim, motora da binerim!_________________Suzuki Burgman 400
|
|
|
|